FORGOT YOUR DETAILS?

Pentru ca să fim mai aproape de clienții noștri, showroom-ul Tiger Amira din Craiova, care era situat pe strada Calea București nr. 139/5, s-a mutat cu 2 km mai aproape de oraș, în apropierea centurii de Nord, la limită cu comuna Cârcea.
Noua adresă este: strada Calea București nr. 313, vizavi de ștrandul Hanul Doctorului. Vă așteptăm în noua locație, care are o suprafață mai mare și este mai accesibilă pentru mașini.

IMG-20160727-WA0001[1]

Cu o suprafață de 4700 mp, magazinul Tiger Amira de la Brașov și-a deschis porțile pentru clienți. După binecunoscuta zicală „locația e diferită, dar compania e aceeași”, la acest magazin puteți achiziționa pe loc sau prin comandă specială produse de la aceleași branduri cu care ne mândrim că avem colaborări, renumite la nivel mondial: Kolo, Aparici, Tubadzin, Apavisa, Absolut Keramika, Venus, Rocersa, Dual Gres, Newker, Paradyz, Rainbow, Opoczno, Cersanit, Gayafores, Keros, Stegu, Rocersa, Midas etc. Specialiștii noștri în vânzări vor fi bucuroși să vă ajute să faceți alegerea perfectă pentru casa dvs., fie că este vorba de materiale de construcții, fie de obiecte sanitare, fie de plăci ceramice în pas cu ultimele tendințe. Gama noastră de produse se adresează atât categoriei Economy, cât și Premium. Și, nu în ultimul rând, serviciul de design 3D va fi disponibil gratuit și în această nouă locație, astfel că veți știi cu precizie de câtă gresie și faianță aveți nevoie și veți putea decora încăperea, alături de designer, într-un program computerizat. Adresa la care ne puteți găsi în Brașov, la noul magazin, este: str. Griviței nr. 1, T2, în zona industrială. Locația este accesibilă autovehiculelor de tonaj mare. Programul de funcționare este: luni-vineri 8.30-19.00, sâmbătă 9-15, duminica închis. Contactați-ne prin mail la tiger.brasov@tigeramira.ro respectiv telefon: 0729 890 604.

Triatlonul X-Man de la Oradea, 27 iunie 2015, pe distanță completă „Iron Man” respectiv pe jumătate de distanță, „Half Iron Man” sunt competiții care combină distracția, prieteniile și familia cu activitatea fizică într-un mod magic. Tiger Amira s-a concentrat pentru a-i ajuta pe iubitorii de sport să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine.

Proba de înot s-a dat la lacul Săldăbagiu de Munte, de la ora 7.00 pentru Iron Man respectiv de la ora 9.00 pentru Half Iron Man, cea de ciclism pe traseul Paleu-Uileacu de Munte-Cetariu-Căuaceu, tur-retur, iar maratonul a avut loc în jurul parcului I.C. Brătianu, 38 de ture de parc pentru Iron Man și 19 ture de parc pentru Half Iron Man. Timpul limită a fost de 16 ore.

Prin sponsorizarea pe care a acordat-o organizatorilor evenimentului – și este a doua oară când Tiger Amira este sponsor principal al acestei competiții sportive –, Asociația XTerra a reușit să invite nu mai puțin de 300 de concurenți să celebreze efortul de a adopta și trăi o viață sănătoasă.

Credem în misiunea noastră. Concursul X-Man are multe lucruri în comun cu filozofia în care credem și care ne definește menirea. Un atlet care aleargă 42,2 km, înoată 3.800 m și pedalează 180 de km este cu adevărat un „om de fier”, care a perseverat în concurs precum Tiger Amira a perseverat de mai bine de douăzeci de ani pe piața de specialitate.

Înțelegem determinarea cu care un concurent intră în competiție cu alții, într-un mod „fair-play” și, chiar dacă este pentru prima dată când face acest lucru sau dorește să aibă un record personal, este tot un motiv de sărbătoare pentru noi.

Prin acte de filantropie, credem că putem face lumea mai bună. Suntem mândri că am putut fi alături de sportivi să se bucure de vitalitatea lor, să-i îmbrățișeze farmecul și să își depășească limitele la fiecare probă. Adânc înrădăcinate în crezul nostru, cele trei lucruri care au stat la baza Triatlonului definesc orice sponsorizare pe care o acordăm: altruism, nevoie reală și un impact cât mai mare; renumele concursului a trecut granițele României.

Fapta noastră nu este o simplă asistență financiară pentru o întrecere sportivă ajunsă la ediția a șasea. Este o șansă de a atrage turiști și investiții, de a lega de județul Bihor cât mai multe nume de valoare, alături de al nostru, care să devină branduri, embleme cu care bihorenii să se mândrească. Așa cum anul acesta numărul participanților s-a dublat, ne așteptăm ca anul viitor susținătorii lor să se tripleze, întărind turismul din zonă.

Știm că oamenii sănătoși sunt mai productivi, cei care se bucură de viață, mai eficienți. Întotdeauna rezonăm cu a celebra o mai bună calitate a vieții la costuri reduse pentru toți. Relația noastră cu oamenii pe care îi susținem este mai adâncă decât o simplă afirmație de bunăstare. Este vorba de înțelegerea pe care o avem cu privire la cum viața armonioasă are la fundație sentimentul securității și al abundenței, or fără valorile în care investim, este imposibil să ne imaginăm asta.

Pe această cale îi felicităm pe organizatori, pe toți participanții la Triatlonul X-MAN, și pe câștigătorii: Erdos Peter din Ungaria (locul I), Marek Parikrupa din România (locul II), Bartos David din Ungaria (locul III), Maier Andras din România (locul IV) – la categoria IRON MAN, Szilagyi Peter din Ungaria (locul I), Zsombor Deak din România (locul II), Bălănescu Ciprian Daniel din România (locul III), iar Alex Ciocan din România (locul IV) – la categoria HALF IRON MAN respectiv echipele „Bum! Bum” (full) și „Salvamont Salvasep Bihor” (half).

Organizatorii acestui eveniment au fost Asociația Clubul Sportiv Xterra în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, ajutați de voluntari de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, AS Xterra Sport Bihor, Asociația Eco Mountain Transylvania.

Trăim cu convingerea că împreună putem depăși orice provocare, trece orice barieră astfel să ajungem la nivelul în care știm că o viață sănătoasă, longevivă, trăită în casa visurilor, este nu numai o dorință, ci este posibilă.

Compania Tiger Amira se află într-o continuă expansiune, încercând să fie mai aproape de clienți. De aceea, în curând Tiger Amira va deschide noul magazin de specialitate de la Brașov, unde vom pune spre vânzare produse de la branduri cunoscute la nivel mondial: Kolo, Aparici, Tubadzin, Apavisa, Absolut Keramika, Venus, Rocersa, Dual Gres, Newker, Paradyz, Rainbow, Opoczno, Cersanit, Gayafores, Keros, Stegu, Rocersa, Midas etc. Dorim să ne ridicăm la așteptările clienților noștri și chiar să le depășim. Atingem acest lucru investind în resurse umane, în personal calificat și dedicat. La fiecare locație nouă pe care o inaugurăm, angajăm o echipă tânără, profesionistă și flexibilă . Specialiștii noștri în ceramică, obiecte sanitare și materiale de construcții vă așteaptă pentru a vă asista în alegerile dvs. Și toate acestea, la prețuri imbatabile! Magazinul din Brașov, cu un depozit pe măsură, va fi împărțit pe trei nivele, cu o suprafață comercială de pe 4700 mp. Produsele expuse vor face parte atât din categoria Economy, accesibile oricărui buget, cât și din categoria Premium, pentru clienții care preferă luxul. Colecțiile noi expuse sunt în tendințe: Xplode, Rafter, Life!, Zenith, Buxy sau Enya. Fiindcă pentru noi este important ca toți clienții noștri să știe care va fi aspectul locuinței lor încă dinainte de achiziționarea produselor noastre, serviciul de design 3D va fi oferit, de asemenea, gratuit. Adresa la care ne puteți găsi în Brașov, la noul magazin, este: str. Griviței nr. 1, T2, în zona industrială. Locația este accesibilă autovehiculelor de tonaj mare. Programul de funcționare este: luni-vineri 8.30-19.00, sâmbătă 9-15, duminica închis. Contactați-ne prin mail la tiger.brasov@tigeramira.ro .

După ce a făcut un tur al întregii țări, producătorul polonez de obiecte sanitare KOLO, din orașul cu același nume, a făcut ultimul popas la Oradea, la compania Tiger Amira. Astfel, vineri, 12 iunie 2015, în parcarea Tiger Amira de pe str. Ovid Densusianu nr. 82, arhitecții, constructorii, designerii și pasionații de amenajări interioare au fost încântați să vadă noile colecții Life!, Twins, Traffic și Nova Pro, făcute în stilul anului 2015 – compact, simplu și cu nuanțe foarte calme. În TIR-ul special amenajat, vizitatorii au avut oportunitatea de a testa sistemul Rimfree, care permite apei să curgă din rezervor la un debit mai mare, iar vasul de toaletă să fie curățat cu ușurință deoarece mizeria nu are unde nicio nișă în care să se acumuleze. Printre exponate s-au numărat și ramele Technik-GT și Unit 1, care permit suspendarea rezervorului de apă al toaletei și al vasului de toaletă, ambele sisteme fiind construite să reziste unei mase de 400 kg. Unii vizitatori, după ce au testat înalta calitate a produselor KOLO, au făcut comenzi care vor fi onorate în cel mai scurt timp, la preț de producător. De la Oradea, caravana producătorului de renume mondial, Kolo, s-a îndreptat înspre Serbia, iar de acolo, în orașe din toată Europa.

SUS