FORGOT YOUR DETAILS?

Tiger Amira Magazin

Csempe

Vezető importőr, több ezer variációban kinál kerámia lapokat mind Romániából mint spanyol, lengyel, olasz és bolgár importból.

Egészségügyi

A fürdőszoba és konyha felszerelésére teljes megoldásokat ajánlunk: bútorok kerámiából valamint üvegből, fürdőszoba-készletek széles választékával, mosdók és WC-ék, valamint a több száz kiegészítőkkel együtt.

Kádak / Zuhanyabinok

300 termék közül választhat a kádak és zuhanykabinok kategóriájából.

Fürdőszoba bútorok

Válassza ki a stílust, valamint minden bútordarabot egyénileg. Hangolja őket össze és így megkaphatja azt amire mindig is vágyott: egy egyedi fürdőszobát.

Fürdőszobai csaptelepek és tartozékok

Bármi legyen is a te stílusod, a polcok, törülközőtartók vagy különböző fürdőszobai elemek segítségével megvalosíthatsz egy fantasztikus designt.

Berendezések-hálózatok

Melegvíz és fűtési hálózatok, víz, gáz, csatorna, fűtés, kazán, radiátor, réz berendezések.

Építkezési anyagok

Építkezési anyagok a legjobb áron, szállítás raktárról. Ragasztok, polisztirol, gyapot, gipsz, profil, négyszögletes cső.

Festékek

A környező világ színei befolyásolják az érzéseidet, és ez hatással van arra, hogyan nézel ki és mit hozzol létre.

Beltéri ajtók

A beltéri ajtók dekorációja a szintetikus furnér vagy természetes üveg ötvözete a keret fix , állítható, egyenes vagy lekerekített és könnyen összeszerelhető.

Parkettek

A legnépszerűbb modellek között mindig ott található, a tölgy. A mi parkettaink gondosan válogatott színeket és textúrákat kínálnak, így kiegészítve a vizuális és tapintási élményt.

A Tiger Amira legnevesebb lakóépületei

Marcel FARCAȘKLUDI
Minden évben megjutalmazzuk a KLUDI markának a legnagyonn támogatójat. A szakmai sikereknek köszönhetően a, Tiger Amira minden alkalommal dobogos volt az elmúlt hét évben. Gratulálunk!
Wojciech Stankiewicz- Rovese ElnökRovese
Gratulálunk, Tiger Amira!
Tiger Amira Spot

Ötletek TIGER AMIRA

  MIÉRT

  TIGER AMIRA

  Mert ingyenes belsőépítészeti szolgáltatasokat nyujtunk, tökéletes harmonizációt biztositva a keramia lapok és az egyebb fürdőszobai eszközök között. Az olyan projektek esetében, melyek nagyobb figyelmet igénynek , 3D-s szimulációkat is keszitünk, amellyel egy virtuális túraban nézheti meg az ügyfél a tervezést (szolgáltatás csak Nagyváradon és Bukarestben érhető el).

  A VEVŐ MEGKÖZELITÉSE

  Az épites, változás

  Bármi ami divatos volt, abban a pillanatban mikor megvásároltad a lakást, az évek múltával megváltozhat: bővül a család, az esztétika változó. A Tiger Amira az a szállító aki könnyen segíthet ebben az esetben. A te elképzeleseidet könnyen megvalósitja csak, minőségi alapanyagok használatával.

  Képzeld el milyen is lenne a te álom konyhád

  Azért vagyunk itt, hogy a terveidet valósággá váltsuk. Képzeld el az álom konyhádat, egy olyan hangulatos helyen , hol kulináris inspirációt vált ki belőled a körülötted levő szín és design. Az egész család érezni fogja az elégedettségedet, igy az együtt étkezés öröme egy meleg otthon képet alkotja majd. Tedd a Tiger Amirat a te, megbízható partnereddé!

  Családi fürdőszoba

  Ha konyha a nők felségterülete, a fürdőszobát össze kell hangolni a család ízlésével. Mindenki meg kell talalja benne a sajat kis territóriumat.A Tiger Amiránál megtanultuk meghallgatni vevőink vágyait, és egy mindenkinek a kedvére való tervet alkotni. Szeretettel várunk ,hogy közösen keressünk megoldását vágyaidra.

  Van egy merész ötleted... Mi életre kelltjük!

  • Otthoni átalakitások

   Elkezdheted otthon a saját belsőépítészeti projektedet.
  • Válaszd ki a megfelelő színeket

   Idén a természetes tónusok hódítanak. Tuddj meg többet az üzleteinkben.
  • Alakítsd át velünk otthonod

   Van egy csapod amit le kellene cserélned? Most itt az ideje, hogy elkezd a felújítást.

  74.000 termék  és választék minden termékre: vasbeton, tégla, beton, mész, cement, ragasztók, esztrichek, habarcs, vakolat, folytatva rendszerek tetőfedő rendszerek, gipszkarton, szigetelés és vízszigetelés, a csempe, padló rétegelt, kerámiák, kádak, zuhanyzók, fürdőszoba mobilitás, vízvezeték - kazánok, radiátorok, csövek, szelepek, szerelvények, akkumulátorok, fürdőszoba kiegészítők

  Tető